Incorporem el perfil de cap d’Oficina Tècnica de Processos

Clara Pladevall és la nova cap de l'Oficina Tècnica de Processos del CHV-FHSC, encarregada d'establir la metodologia de les entitats de l'organització per a la planificació, disseny i gestió dels seus processos.


Aquesta nova oficina forma part de la direcció d'Organització i Transformació Digital i té diferents funcions i responsabilitats relacionades amb la gestió i millora dels processos de la organització i els resultats de l'activitat, tant en termes del procés clínic i organitzatiu com d'optimització dels recursos.

La seva tasca principal serà aplicar la metodologia Lean Management per dissenyar i implementar projectes de millora d'eficiència per contribuir a la transformació de l'organització així com identificar la situació actual per buscar oportunitats de millora, i nous projectes.

Qui és la nova cap de l'Oficina Tècnica de Processos?

Clara Pladevall (Vic, 1995) és enginyera biomèdica especialitzada en Lean Management. Ha treballat com a enginyera de processos Lean durant molts anys i, des del 2023, era la Coordinadora de l'Oficina de Processos i Projectes al Servei Català de la Salut.

Benvinguda, Clara, i molts encerts en aquesta nova etapa!

Compartir: