La Mona dels Somriures recapta 3.500 euros

PaVic i Eukarya han fet l'entrega del xec solidari, aquest matí, a l'espai de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic. Els diners recaptats es destinaran a un projecte d'humanització per a la millora de l'experiència dels pacients pediàtrics i les seves famílies


La mascota del servei de Pediatria del Consorci Hospitalari de Vic, en forma de mona de Pasqua, ha recaptat un total de 3.500 euros. Aquest dijous 18 d'abril, el president del CHV, Antoni Molas, juntament amb la gerent del CHV-FHSC, Sara Manjón, han rebut el xec solidari a mà del millor xocolater del món i creador de la mona de l'Orellut, Lluc Crusellas, i del representant de PaVic, Marcel Martí.

En aquesta ocasió, la gerent del CHV-FHSC ha reconegut i celebrat el compromís i l'esforç dels implicats en aquest projecte, així com el seu suport continu a iniciatives similars que promouen el desenvolupament i el benestar de la comunitat local. Per altra banda, Crusellas, ha reafirmat el seu compromís amb la responsabilitat social corporativa i en la millora del territori, demostrant que amb aquest tipus d'aliances es poden fer grans projectes.

Amb l'import recaptat es duran a terme accions incloses dins el projecte "Sense perdre els somriures". Algunes de les propostes ja comentades són l'adaptació de noves sales de jocs infantils i la producció de material infantil que faciliti als infants la comprensió de la seva patologia i tractaments, entre d'altres.

Puc continuar col·laborant en el projecte?

Sí, el projecte d'humanització que neix amb la finalitat de millorar el benestar emocional dels pacients pediàtrics i les seves famílies continua obert per a futures donacions i suport mitjançant la següent pàgina web: "Sense perdre el somriure". La teva aportació ens ajuda a aconseguir que no faltin somriures al nostre hospital! Gràcies per posar-hi el cor!

Aquesta iniciativa s'inclou dins dels paraigües de projectes Vadecor. El nostre segell per identificar totes aquelles accions i projectes, que desenvolupem en l'àmbit institucional o en col·laboració amb altres entitats, i reflecteixen la passió, el compromís i l'empatia amb la qual treballem dia rere dia. Coneix més sobre Vadecor a www.vadecor.cat

Compartir: