Taller de sucs i batuts a la Xarxa Activa’t


Els grups d'Envelliment Actiu dels Espais Activa't de Santa Eugènia de Berga, Gurb i Sant Quirze de Besora han participat durant aquest mes de juliol a una activitat d'elaboració i tast de sucs i batuts.

L'activitat va suposar un treball en grup de preparació de les fruites, elaboració de sucs i tast posterior en què es va fer un exercici d'olfacte i gust per intentar distingir els ingredients amb què s'havia preparat.

A Santa Eugènia, l'activitat va ser dirigida, mentre que a Gurb i a Sant Quirze van ser les persones participants del taller les que van plantejar propostes. En els tres casos, es va valorar l'activitat com una bona oportunitat per aprendre les diferències entre els sucs i els batuts, les indicacions i propietats d'algunes fruites i quines barreges són més recomanables, un coneixement que es van emportar per escrit després de les elaboracions.

L'objectiu del taller de sucs i batuts va ser fomentar el treball en grup, la generació de propostes, el treball de la memòria olfactiva i gustativa i la promoció de la salut mitjançant la ingesta de fruites i verdures.

Compartir:

Taller de sucs i batuts a Santa Eugènia
Participants del taller a Sant Quirze de Besora
Taller de sucs i batuts a Gurb