Celebrem el Carnaval als nostres centres


El Centre de dia Sant Jordi de Vic i els Espais Activa't han organitzat durant les últimes setmanes diverses activitats per gaudir de l'arribada del Carnaval.

Centre de dia Sant Jordi

L'activitat central del Centre de dia Sant Jordi va tenir lloc el dijous 28 de febrer i va consistir en la recepció conjunta del rei Carnestoltes per part de la gent gran i els infants de l'Espai Familiar Municipal "El Remei", amb els quals comparteixen instal·lacions.

Xarxa Activa't

Als diversos espais de la Xarxa Activa't, les activitats han estat nombroses, amb la preparació de màscares i disfresses, cantada de cançons o la típica celebració del dijous llarder.

A tota la xarxa s'han fet tallers de màscares en què les persones usuàries les han pintat i hi han afegit objectes decoratius. A través d'aquests tallers, es dona via lliure a l'enginy i la imaginació dels participants, ja que cadascú decideix els colors, les tècniques i les textures que vol aconseguir i intercanvia idees amb la resta del grup.

Els centres també han celebrat esmorzars i berenars. El dilluns 25 hi va haver esmorzar a Santa Eugènia de Berga, el dimecres berenar a Gurb i el mateix Dijous Llarder, esmorzar a Sant Quirze de Besora, amb una excursió matinal al castell de Montesquiu, i berenar a Olost, amb la participació de gent gran del casal d'avis del municipi. El divendres al matí, les persones usuàries de Sant Julià de Vilatorta va fer esmorzar-truitada amb brou i truites, i van gaudir d'una cantada a càrrec dels nens i nenes de P5 de l'escola Bellpuig amb disfresses dels Rolling Stones.

En el cas de les truitades, esmorzars i berenars, s'ha comptat amb la participació d'un total de 130 persones i, a més a més de provar menjars fets per tots i totes, s'ha fomentat la tertúlia i la broma de manera que tothom ha pogut opinar i dir el que li ha semblat en el marc d'una celebració tan divertida com el Carnaval.

Compartir: