Jocs de taula, lectura i manualitats a Sant Julià


Al menjador de l'escola s'hi va instal·lar un espai per jugar a jocs de taula amb la gent gran i els alumnes de 6è. Mentrestant, a la biblioteca, es va fer una sessió de lectura en veu alta. Finalment, es va posar en marxa un taller de punts de llibre a una altra aula amb els alumnes de 1er.

Les tres activitats van reunir un total de 50 persones i van comptar amb el suport de cinc persones dels grups d'Envelliment Actiu de la tarda i molta gent del casal que hi van anar a la mateixa hora a fer un taller de sardanes.

Els objectius de l'activitat van ser fomentar el contacte entre generacions i l'intercanvi de coneixements entre col·lectius. L'activitat a l'escola forma part de la relació habitual establerta amb el centre educatiu, amb el qual es realitzen entre tres i quatre activitats anuals conjuntament, i permet a l'Espai Activa't estar present en una activitat comunitària de tant relleu i dimensió com aquesta.

Si bé l'organització de l'activitat suposa un esforç important, la satisfacció és molt alta, no només entre els participants, sinó també entre els treballadors, que demostren una gran implicació perquè tot surti bé.

Compartir:

Activitat de lectura a la biblioteca de l'escola Bellpuig
Espai de jocs de taula