Els usuaris de Gurb porten la iniciativa en projectes comuns


L'obsequi per a la persona homenatjada a la Festa de la Vellesa va consistir en una estora feta íntegrament pels usuaris i a iniciativa dels mateixos. El fet que algunes d'aquestes persones fossin presents al dinar de germanor de la festa, celebrada el diumenge 5 de maig, va permetre que veiessin el lliurament del regal i la rellevància que es donava al fet que havia estat elaborat pels usuaris de l'Espai Activa't. A més, la participació a l'acte va posar en valor la feina de l'espai davant més de 200 persones.

En el cas dels horts, la iniciativa va anar a càrrec de dues usuàries, que van portar torratxes i plantes per adonar els ampits dels finestrals i se n'estan cuidant diàriament. D'aquesta manera, s'amplia l'hort urbà que es va començar a cuidar fa un parell d'anys i es dona un aire més familiar a l'entorn.

Les dues iniciatives permeten assolir l'objectiu de l'apoderament, la iniciativa i la significació del que les persones usuàries fan en el seu dia a dia i es crea un espai amb un alt contingut significatiu.

Compartir:

L'estora d'obsequi per a la persona homenatjada al dinar de la Festa de la Vellesa de Gurb