Usuaris i infants de Santa Eugènia de Berga parlen sobre les colònies escolars

Durant la trobada, els infants van explicar la seva visita a Moià i la gent gran va comentar la seva experiència quan eren petits


Els grups d'Envelliment Actiu de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga va visitar l'escola Jacint Verdaguer del municipi perquè els nens i nenes de 2on de Primària els expliquessin les colònies que acabaven de fer a Moià.

La trobada va tenir lloc el dilluns 17 de maig amb la participació d'una trentena de persones. Primer, els infants van explicar les activitats que havien fet en la seva sortida a Moià i quins llocs havien visitat, a més de cantar algunes cançons davant la gent gran. Després, les persones del grup d'Envelliment Actiu van respondre preguntes que els feien els nens i nenes i l'equip docent sobre si ells havien fet colònies quan eren petits i què feien per distreure's.

L'objectiu de l'activitat va ser fomentar l'intercanvi d'experiències i la presa de consciència que suposava per part de tots i totes veure quines infàncies tan diferents havien tingut. Amb l'escola ja s'estan començant a programar més activitats conjuntes pel proper curs.

Compartir: