El Centre de Dia Sant Jordi acull l’exposició de la campanya ‘Tracta’m bé’

Després que la mostra s’estrenés per primera vegada a la Residència El Nadal, 'situacions amb tracte' arriba al Centre de Dia Sant Jordi. L'exposició forma part de la campanya 'Tracta'm bé' per afavorir el bon tracte a les persones grans.


La mostra consta de 8 imatges que exemplifiquen escenes quotidianes amb un tracte positiu envers les persones grans. El Centre de Dia Sant Jordi és un dels primers equipaments a acollir-la i l'escenari d'una de les fotografies.

A la imatge s'hi pot veure un infant, acompanyat d’una persona usuària del centre, la Paquita Trabal. En Ton escolta amb atenció les seves històries i descobreix que els millors relats no sempre surten de les pantalles. El missatge que vol transmetre la instantània és que escoltar a les persones grans és sinònim de bon tracte.  

L'exposició també passarà per diferents centres vinculats a l'atenció de la gent gran i, posteriorment, es podrà veure en format reduït en alguns comerços de Vic. L'objectiu d'aquesta iniciativa és teixir una xarxa d'establiments amb tracte que puguin ser detectors de situacions de maltractament.

A banda de la mostra itinerant, la campanya també inclou dues accions més: 'Aules amb tracte', un recull d'històries de ficció per donar a conèixer els diferents tipus d'abusos que pot patir la gent gran, i 'relats amb tracte', un treball lineal entre els centres sociosanitaris, el centre de dia o els de centres educatius de Vic.

Compartir: