Destaquem

Atenció domiciliària

Fem cartes amb missatges positius per als infants ingressats

Els centres de promoció de l'autonomia que formen part de la Xarxa d'envelliment actiu d'Osona (Xarxa Activa't) han impulsat un nova iniciativa que consisteix en fer arribar cartes als nens i nenes ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

+ Llegir més

La usuària Paquita Trabal amb el pòster que protagonitza en companyia del seu net
Atenció domiciliària

En guàrdia contra el maltractament a la gent gran

La FADO ha participat en la comissió mixta impulsora de la campanya "Tracta'm bé" que té com a objectiu afavorir el bon tracte a les persones grans en tots els àmbits de la societat.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

La Fundació S21 assumirà el SAD d’Osona a partir de l’1 de març

La FADO seguirà prestant el Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) del Consell Comarcal d'Osona fins al 28 de febrer, quan el servei passarà a mans de la Fundació S21 del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

+ Llegir més

Helena Güell, nova directora tècnica del Centre de dia Sant Jordi
Atenció domiciliària

FADO completa la nova estructura d'atenció diürna amb una direcció tècnica al Centre de dia Sant Jordi

A partir del dilluns 8 de febrer de 2021, Helena Güell assumirà la direcció tècnica del Centre de dia Sant Jordi. La seva incorporació permetrà tancar la nova estructura del Servei d'Atenció Diürna de la FADO, que a principis de gener ja va incorporar Elisabet Escala com a coordinadora dels centres de la Xarxa Activa't.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Activitats de Nadal al Centre de dia Sant Jordi

El Centre de dia Sant Jordi ha adaptat la celebració de les festes de Nadal a les mesures de prevenció davant la COVID-19 per poder gaudir de l’ambient nadalenc d’aquestes dates amb la màxima seguretat.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Consulta la Memòria anual 2019 de la FADO

Ja està disponible la Memòria d'activitat i balanç social que edita cada any la Fundació Assistencial d'Osona, corresponent a l'any 2019.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Tret de sortida de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social

La desena edició de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social començarà aquest dimecres 23 de setembre amb una sessió online sobre l'Atenció Primària Comunitària. El webinar tractarà la transformació digital de l'atenció en aquest àmbit assistencial i com la pandèmia ha accelerat aquest procés per permetre les teleconsultes o el teletreball.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

El Centre de dia Sant Jordi recupera els tallers de cuina

Les persones usuàries del Centre de dia Sant Jordi de Vic van poder elaborar unes postres saludables i refrescants en la represa dels tallers de cuina, una de les nombroses activitats que ha recuperat el centre des de la seva reobertura en el marc de la 'nova normalitat'.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Reportatge a EL9TV sobre l'atenció domiciliària en temps de COVID-19

EL9TV ha emès aquest dijous una notícia sobre com s'ha adaptat el Servei d'Atenció Domiciliària de la FADO per seguir atenent els seus usuaris durant la pandèmia del coronavirus.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Entrar al domicili dels més fràgils en plena pandèmia

Una de les principals recomanacions durant la pandèmia del coronavirus a Catalunya ha estat la de protegir, principalment, les persones grans i vulnerables de la COVID-19. Des de l'inici, s'ha demanat al col·lectiu de persones grans i fràgils que no surtin de casa i que restringeixin les visites.

+ Llegir més